MODNI PRAVAC OD KOJEG ZASTAJE DAH

Dobro je poznato koliko dobar i efektan nakit utiče na promenu ili osveženje stilu. Trend koji je osvojio srca svih dizajnera je apsolutno nakit koji simboliše vaše ime, ime drage osobe, ili kombinacija slova i brojeva koji šalju sentimentalnu poruku.

Nakit sa imenom

Upravo takav nakit su fenomenalne ogrlice sa imenom. Ogrlice sa imenom se izdvajaju iz razloga što su veoma originalne. Ogrlice sa imenom možete naći izrađene od raznih materijala shodno prilikama za koje su namenjene. Ovakav ukras može delovati veoma izazovno jer upravo ogrlice sa imenom govore o vama i opisuju vas. Ogrlice sa imenom su nepogrešiv poklon dragoj osobi jer  će na dar dobiti ogrlicu sa potpisom svog imena. Slične njima su narukvice sa imenom. Narukvice sa imenom su  detalj  koji su hit svuda u svetu i kod nas zbog svoje posebnosti. Narukvice sa imenom su upadljiv i upečatljiv nakit koji priča priču vašeg karaktera, a opet su savršene jer izborom boja i dekora činite vaše narukvice sa imenom drugačije i interesantnije od drugih. Neobičan ukras kao što su narukvice sa imenom su ukras koji bi trebalo da uvrstite u vaš nakit i da njime budete u centru pažnje. Privesci sa slovima su takođe dodatak od kojeg zastaje dah. Dizajneri inspirisani ovim sjajnim pravcem kojim se vode, odlučili su da i privesci sa slovima krase kako nakit tako i ključeve ili jednostavno budu fenomenalan poklon. Privesci sa slovima se prave od srebra, zlata, bižuterije i namenjeni su svim generacijama i svim polovima. Privesci sa slovima ili inicijalima su nakit koji će ulepšati izgled i dati mu sjaj i glamur. Nakit koji takođe inspiriše i postaje ove sezone mnogo popularan je lančić sa dodatkom priveska. Lančići sa priveskom su sjajan nakit, namenjen da se nosi na vratu i da ga ulepšava. Lančići sa priveskom mogu biti od prirodnih kao i od veštačkih materijala i podjednako deluju ekscentričko i šik. Ovaj modni ukras je izuzetno popularan i tražen. Razlog što su svi prosto oduševljeni ovim trendom je taj što lančići sa priveskom mogu da se kombinuju apsolutno uz sve, od svakodnevnih do elegantnih prilika. Lančići sa priveskom su fenomenalni jer menjanjem priveska dobijate potpuno novi komad nakita koji ste sami kreirali, pa je samim tim i jedinstven. Pored ovog privlačnog modnog dekora, nešto što nikada ne izlazi iz mode je sigurno prstenje sa kamenom. Svako prstenje sa kamenom diktira svoju cenu te se sa odabirom kamena koji će krasiti vaš prsten, formira i njegova cena. Prstenje sa kamenom je izuzetnog kvaliteta i veoma je aktuelno među svim damama. Prstenje sa kamenom odlikuje kako jednostavnost, tako i glamur i luksuz kojim odiše. Često se povodom važnih događaja poput veridbe, venčanja, poklanja prstenje sa kamenom pa se svako ko ga kupuje, brine o kvalitetu i izradi samog prstena.

Zablistajte na najbolji mogući način i budite uvek u fokusu posedovaći nakit koji kombinovanjem fantastičnog dizajna i kvaliteta dobija sve bolji standard. Prelepim dragim kamenjem ili fenomenalnim nakitom sa inicijalima obradujte voljenu osobu i zasigurno ćete joj izmamiti osmeh.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *