Psiholog Beograd – psiholosko savetovalište

Psiholosko savetovaliste je mesto gde možete da potražite pomoć psihologa. Terapija psihologa se sastoji od razgovara, a psiholog će vas sa pažnjom slušati i postavljati pitanja i davati savete kako da prevaziđete trenutno stanje. Nema tu lekova i dijagnoza. Psiholog Beograd nam je rekao da za uspešan rad i pristup psiholga najvažnija želja za promenom osobe koja koristi usluge psihologa. Psiholog u radu radi sa različitim osobama, kao deciji psiholog  – rad sa decom, rad sa adolescentima i odraslim bilo pojedinačno ili u praovima, a po potrebi i sa celom porodicom. Kombinuje različite elemente psihoterapije.

Psiholog i psiholosko savetovalište zaslužuju vaše poverenje

Postoji i nepoverenje u rad sa psihologom, jer se mnogi plaše da otkriju svoje tajne, ne žele da se njihovi problemi otkriju, ali etički kodeks profesije psihologa, uvek je službi zaštite svih podataka i poverljivosti informacija dobijenih na psihoterapiji.

Psiholog Beograd u svom psiholoskom savetovalistu u okviru psihoterapije uči svoje pacijente da budu nezavisni. U psiholoskom savetovalištu ćete naučiti da rešavate zajedno probleme uz pomoć psihologa, a što je najvažnije, učite da ne ponovite iste greške kada se ponovo sretnete i suočite sa istim ili sličnim životnim problemom.

Psiholog Beograd vas očekuje u svojoj kancelariji, posetite psihološko savetovalište, ako vam je potreban savet psihologa, dečiji psiholog, ako imate problema i niste sigurni da li na pravi način rešavate probleme svojih tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *